Izrada nakita

Dizajn i ručna izrada nakita

Jelena Zubović - dizajner nakita

Foto: Jelena Zubović - dizajner nakita

Maemi Jewelry je naš novi brand kojemu je prethodilo gotovo trideset godina (od 1987 god.) dizajniranja i ručnog izrađivanja nakita, s velikom pažnjom i ljubavlju koju želimo podijeliti s vama. Svaki pojedini komad nakita izlazi iz naše obiteljske kuće u Zagrebu, čiji je dio pretvoren u radionu.

Dugi niz godina svoje proizvode prodavali smo duž hrvatske obale, a 1997. god. Brela postaju naše ljetno utočište. 2001 god. otvaramo svoju prvu galeriju "Art club" u Baškoj vodi. U kontinuitetu sve ove godine smo do sada prisutni nudeći svoj asortiman na oba mjesta. Zahvaljujemo svim prekrasnim ljudima koje smo upoznali radeći tamo, koji su kupovali naš nakit i koji su bili ogromna inspiracija za naš rad i konačno otvaranje ovog WEB shop-a, putem kojeg im želimo biti dostupni bilo kad, bilo gdje i izvan turističke sezone.

Maemi se obraća djevojkama i ženama ležernog stila, koje vole unijeti vedrinu u svoju svakodnevicu, te vole nositi svoj nakit dugo, dugo bez obzira na okolnosti, godine koje prolaze, modu i trendove.

Ovdje nećete kupiti nakit koji će ležati u kutiji, čekajući neku rijetku prigodu. Naša misija je dizajnirati nakit s kojim ćete se osjećati ugodno i posebno u svakoj prilici.

 
Naša posljednja zajednička fotografija 31.12.2015. u 13:41 - Zrinjevac, Zagreb

Foto: naša posljednja zajednička fotografija
31.12.2015. - Zrinjevac, Zagreb

Ovaj WEB shop posvećujem svom suprugu Josipu Zuboviću Zuc-u, koji nas je zbog teške bolesti ovog ljeta 2016. godine zauvjek napustio. Sve ove duge godine koje su isto tako prošle prebrzo, dijelili smo ovaj posao i ljubav prema njemu.

Tu, gdje smo zajedno stali pod imenom Maemi Jewelry želim nastaviti s jednakim žarom za oboje.

Najveću pomoć i podršku za otvaranje ovog WEB shop-a našla sam u svojoj djeci, kćerki Lani i sinu Ivi. Isto tako neizmjerno zahvaljujem dragim ljudima koji su bili uz mene: Dijani, Marku, Matiji, Elli i Eni.

Čuvati ću onaj najbolji dio Tebe u sebi zauvijek.
Na neki svoj poseban način, koji prkosi svim pravilima Ti si to postigao: U meni su ostala samo lijepa sjećanja...
S ljubavlju Jelena